Maak mij Heer met uw wegen vertrouwd.
Leer mij uw paden te gaan.
Wijs mij de weg van uw waarheid en onderricht mij.

Want u bent de God die mij redt,
Op u blijf ik hopen, elke dag weer.

(Psalm 25:4-6)

Persoonlijk vind ik december één van de mooiste maanden van het jaar. De gezelligheid, de cadeautjes, het knusse. Buiten lekker koud, binnen lekker warm. En wat altijd weer speciaal is: helemaal aan het eind van deze maand, over het afgelopen jaar nadenken.

Als gemeente gaan we deze sfeervolle maand ook weer met elkaar meemaken. Met Kerst zoeken we elkaar gezellig op, de Kerstdienst wordt opgeluisterd met een prachtig toneelstuk. En de laatste dienst van het jaar staat in het teken van gezamenlijk terugkijken in dankbaarheid. Wat hebben we meegemaakt? Wat hebben we voor getuigenissen, waar hebben we God aan het werk gezien?

Ook als gemeente hebben we hoogte- en dieptepunten meegemaakt het afgelopen jaar. En dat is goed om met elkaar te delen. We kijken dan ook een beetje voorruit. Wat is onze hoop, wat zijn onze dromen? Pasgeleden hadden we een gemeente ontmoetingsavond waar we onze dromen voor Jefta met elkaar deelden. Daar kwamen mooie en bijzondere dromen uit. Ik geloof dat God ons weer nieuwe dromen geeft.
Het is fijn om jullie als familie te hebben. En helemaal fijn om deze dagen als familie te beleven!
Iedereen hele gezegende en mooie dagen toegewenst!

Marina van der Meulen